За нас

RugDoctorPro

 

Прахосмукачки RugDoctor от TMG“Таргет Медия Груп” ООД е вносител на професионална почистваща техника предназначена за хотели, ресторанти, офис сгради, фирми за професионално почистване и др. Компанията е изключителен представител за България на машини за пране на мокети и меки настилки RUG DOCTOR, както и на професионални прахосмукачки PROFI EUROPE.

RUG DOCTOR: Над 6 милиона потребители на година използуват машината за пране на мокети и килими RUG DOCTOR. За разлика от т.н. “ перяща прахосмукачка ”, тази система обработва меката настилка по механичен път с високоскоростна вибрираща четка (30 удара в секунда), която изпира настилката в дълбочина. Мощен вакуум изсмуква обратно до 80% от почистващия разтвор, което спомага за по-бързото изсушаване на настилката. Машините са произведени в САЩ и са изключително надеждни, и лесни за употреба дори от непрофесионалисти. Подходща е за хотели, ресторанти, казина, барове, административни сгради, фитнес центрове и др.

Професионални прахосмукачки PROFI EUROPE: Прахосмукачките са произведени в Европейския съюз и имат изключително добра всмукателна сила (2700 мм воден стълб), ниска степен на шума (само 64 db), дълъг живот и ниски разходи за поддръжка. Професионална прахосмукачка Profi 1 се разпространява в над 20 страни в Европа и извън нея и е изборът на хиляди хотели, ресторанти и фирми за професионално почистване.